Moonstone - sipat magis

Moonstone dadi misuwur ora mung kanggo kaendahan sing ora biasa, nanging uga kanggo kabisan gaib. Ing jaman kuna, mineral iki dianggep nitahake Ratun Setane, sing digawe kanggo nimbulaké godaan lan kesasar ing ati wong. Ana legenda liyane sing miturut saben watu ing bumi ana rembulan, mangka mung spesimen sing wis ana ing sangisore rembulan kanggo wektu suwe, nyerep energi saka satelit bumi, dadi larang. Ing jaman kuna wong percaya yen sapa wae sing nemokake moonstone bakal dadi clairvoyant.

Properti lan arti saka moonstone

Akeh penyihir ing jaman kuna padha wedi nyentuh mineral iki, amarga padha percaya yen bisa njupuk energi. Kanggo wong biasa, moonstone nggawa akeh keuntungan. Contone, bisa digunakake minangka jimat kuat sing bisa ngreksa marang macem-macem sihir negatif lan malah peteng. Sifat-sifat positif saka watu mbulan kanggo manungsa kalebu ing kemampuan kanggo nyingkur kreativitas lan ngawula minangka inspirasi. Perlu kanggo mangerteni potensial saka mineral kanggo narik kawigaten, sing nemtokake popularitas watu iki kanggo wong sing dituku.

Wiwit jaman kuno moonstone kasebut minangka "jimat ksatria". Punika pitados bilih mbikak kemampuan supernatural, perlu tetep mineral ing tutuk nalika periode purnama. Kanggo ndeleng impian kenabian, watu kasebut kudu dilebokake ing bantal.

Moonstone utamané apik kanggo bocah wadon siji, amarga narik kawigaten ing hubungan cinta. Dipercaya yen sampeyan duwe hiasan sing digawe saka moonstone, banjur wakil saka lawan jinis bakal "kelet" kaya mabur ing madu. Energi sing paling gedhe iki ditampa nalika periode purnama. Ing wektu iki, mbantu nyingkirake agresi lan negativitas.

Setelan paling apik kanggo moonstone dianggep minangka salaka, amarga watu iki ningkatake kemampuan watu kasebut. Sampeyan uga kudu nyebutake sifat sintesis moonstone, sing ora nduweni sipat ageng, kaya mineral nyata. Perhiasan sintetis bisa jenuh dengan energi cahaya bulan di bulan purnama.

Sifat pangobatan saka moonstone

Kanggo ngrasakake kemampuan marasake awakmu sing migunani, sampeyan butuh kontak langsung karo wong. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa milih hiasan sing beda banget, amarga ora masalah. Paling kerep, moonstone digunakake kanggo ngowahi normal sistem saraf. Yen sampeyan terus hubungi, sampeyan ora bisa wedi nesu, wedi banget lan depresi.

Sifat-sifat gelang lan ornamen-ornamen liyane saka moonstone bakal migunani kanggo wong-wong sing duwe epilepsi lan insomnia . Lithotherapists nggunakake mineral iki ing perawatan urolithiasis, pracaya iku belongs kanggo unsur banyu. Kanthi nggunakake biasa, sampeyan bisa ngurangi jumlah simpenan uyah. Wiwit jaman kuna, amulet karo watu iki dipakai bocah wadon ngandhut, nyiapake kanggo paceklik, amarga dipercaya bisa ndadekake proses munculna bayi. Dianjurake nggunakake mineral kanggo wong sing duwe masalah lan latar mburi hormonal.

Sifat-sifat magis saka moonstone kanggo tanda-tanda zodiak

Energi paling becik saka watu iki cocok kanggo tandha zodiak Kanker. Dheweke bakal mbantu Virgo ngatur urip pribadine, lan Libra - kanggo ngumumake potensial kreatif sing ana. Sampeyan ora bisa nggunakake moonstone kanggo wong sing dilahirake ing pangayoman saka unsur-unsur Fire, minangka pratandha iki dheweke nyurung pengalaman sing beda-beda. Sampeyan ora dianjurake kanggo nggunakake perhiasan karo Mineral iki kanggo ala, capricious lan mundur wong.